دارو و آبخیز!

ساخت وبلاگ

          به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، خداکرم جلالی روز گذشته در شهرستان سمیرم افزود: همه خاک این شهرستان را می توان برای توسعه کشت دارویی در نظر گرفت و استفاده کرد.
وی با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی در برخی شهرستان ها با هدف جنگل‌ کاری اقتصادی بوده است افزود: ظرفیت خوب گونه های گون ، آب و خاک سمیرم زمینه فعالیت زیادی دارد.
جلالی درباره اهمیت طرح های آبخیزداری نیز اظهار کرد: هم اکنون در همه استان های کشور طرح مدیریت جامع حوزه آبخیزداری اجرا می شود و مجموع مسائل مربوط به حوزه را همه دستگاه ها با کمک مردم همان منطقه انجام می دهند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی ومراتع اظهارکرد: عشایری بودن سمیرم اهمیت حفظ و حراست از این عرصه های خدادادی را دو چندان می کند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: آب و خاک و مسائل پیرامونی آن مهمترین توانمندی و از سوی دیگر مهمترین مشکلات این خطه را شامل می شوند.
اصغر سلیمی خاک سمیرم را از طلا با ارزش تر دانست و افزود: همه خاک و زمین های سمیرم قابل کشت با کیفیت و مرغوب برای اجرای طرح های کشاورزی و جنگل کاری است.
وی به کشت زرین گیاه، موسیر و برخی دیگر از انواع گونه های پرخاصیت و کمیاب گیاهی در سمیرم اشاره کرد و گفت: ترویج کشت این گیاهان علاوه بر رونق اقتصادی از انقراض برخی گونه ها جلوگیری می کند.
وی ابراز امیدواری کرد: مسائل و مشکلات بخش منابع طبیعی و آبخیزداری سمیرم با سفر معاون وزیر جهاد کشاورزی به حوزه انتخابیه خود با سرعت بیشتری پیگیری و مرتفع شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر یک روزه خود به سمیرم از برخی روستاهای چهار بخش این شهرستان دیدن کرد و مشکلات مردم در حوزه منابع ملی، ترویج طرح های آبخیزداری، کشت های جایگزین و گیاهان دارویی را بررسی کرد.سمیرم در جوار کوهستان دنا و زاگرس مرکزی قرار دارد و دارای پنج هزار و200 کیلومتر مربع وسعت، 150 آبادی و روستا، چهار شهر و چهار بخش مرکزی، 455 هزار هکتار عرصه ملی و 330 هزار هکتار مرتع و جنگل های طبیعی است. 
گ/7147 /6022 خبرنگار: محمود افشاری- انتشار: عمادی

××× سمیرم سرزمین هزار چشمه ×××...
ما را در سایت ××× سمیرم سرزمین هزار چشمه ××× دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : semirooma بازدید : 222 تاريخ : جمعه 20 مرداد 1396 ساعت: 6:24